Stammande ståuppkomiker 16 oktober

Välkommen till en föreställning med den stammande ståuppkomikern Kerstin Ånhammar, känd från Lund Comedy Festival. Kerstin gör en föreställning bara för oss om vardagskomik kopplat till stamning.

Onsdag 16 oktober kl. 18:00. Laurentiigatan 18, Lund.

Vi börjar med att äta lite mat tillsammans och sedan kör Kerstin igång föreställingen ca kl 18:30.

Efter förställningen har vi en diskussion om humor och stamning.

Föreningen bjuder på mat och på föreställningen. Du får reseersättning enligt föreningens regler.

Anmäl dig senast 14 oktober till Johan Ascard på skane@stamning.se eller 0730-415287.

**

Så här presenterades Kerstin Ånhammars föreställning på Lund Comedy Festival:

”Föreställningen handlar om den vardagskomik som uppstår i livet i allmänhet och som stammare i synnerhet. Kerstin Ånhammar bjuder rejält på sig själv när hon tar ”lyteskomiken” till en högst personlig nivå. Vad får en kvinna att efter 59 års trixande med olika strategier för att dölja sin stamning att bestämma sig för att göra humor av ”lytet”? Att i stället vända talet som ett hinder till en tillgång?

Att se Kerstin på scenen känns som att träffa en snäll äldre släkting – ända tills hon öppnar munnen – då kommer hennes egna oväntade slutsatser om tillvaron ut. Utifrån sin livserfarenhet och yrkeskunskap delar hon frikostigt med sig av sina bästa ”råd” oavsett om det handlar om relationer eller att åldras (o)värdigt. Frågan är om någon vill följa dem? Och vad har egentligen Tintin med det hela att göra?”

Dela inlägget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email