Filmkväll 23 oktober M

2020-10-23

Välkommen till föreningens filmkväll fredag den 23 oktober, kl. 18.30 då vi ser den franska filmen "M", en mycket sevärd film, av och med Sara Forestier.

Vi får följa Lila och Mo. Hon stammar och han kan inte läsa.

”Lila och Mo möts vid en busshållplats, hon har ett förlamande talfel och han är sprudlande och pratsam. Lila förbereder sig för sitt examensprov och Mo försörjer sig genom illegala bilrace. De är varandras motsatser och motsatser dras till varandra – förälskelsen är ett faktum. Men Mo bär på en hemlighet som tynger honom…”

Du kan läsa en recension av filmen här.

Vi träffas hemma hos Johan Ascard, Pärongatan 9, Lomma. Huset ligger 100 meter från busshållplatsen Lomma Poppelgatan. Du får ersättning för dina reskostnader enligt föreningens regler.

Föreningen bjuder på mat innan vi börjar se filmen. Efter filmen blir det fika och vi pratar om filmen.

Anmäl dig till Johan, 073-0415287, skane@stamning.se senast den 20 oktober. Ange om du har några allergier eller andra önskemål på mat.

Välkommen!